Voedingssupplementen: Kokosolie

Geplaatst op door

Lieve mensen,

Voorheen heb ik het gehad over vitamines (daarop komt nog een vervolg) en wat andere supplementen die je lijf goed kan gebruiken. Zeker als je wat ouder wordt.

Vandaag ga ik het hebben een voedingssupplement dat ik zelf al heel lang gebruik.
Het gaat over Kokosolie.

De kokosolie ben ik gaan gebruiken omdat ik een schimmelinfectie heb gehad jaren geleden. Kokos werkt perfect om dat te bestrijden. Na wat uitproberen van verschillende kokosolie producten ben ik uitgekomen bij een olie uitgekomen die niet te overheersend van smaak is en puur natuur! Je hebt hiervan 2 varianten: De gewone en de extra virgin (sterker).
Beide heb ik geprobeerd, beide zijn zonder meer goed.
Kokosolie is goed voor enorm veel dingen. Ik gebruik het ook een keer in de maand om mijn haren in te vetten. Dat laat ik dan ca. een half uurtje zitten, daarna was ik mijn haar. Het haar is dan mooi glanzend, goed te kammen en voelt geweldig aan.
Ik neem ook nog steeds elke dag trouw een eetlepel van deze olie. Het is eigenlijk een soort boter, je kunt er ook mee koken.
Maar vooral: Ik heb al jaren geen schimmelinfecties meer, mijn huid is erg verbetert, ik voel me goed en kom al jaren geen gram meer aan!!
kokosolie
Klik op de afbeelding voor meer info of kopen of klik HIER
Een pot van 500 ml kost nog geen 7 euro (excl verzendkosten)! Je doet er ongeveer 2 a 3 maanden mee!

Kokosolie of kokosvet is een echte superheld uit de natuur. Het helpt bij afslanken omdat het je vet-stofwisseling verhoogt, is ideaal voor de behandeling en genezing van ziektes, is goed voor je lever, je huid en nog veel meer. Door alleen het toevoegen van 2 theelepels kokosvet aan je dagelijkse voeding kun je overtollige kilo’s kwijtraken, je weerstand enorm verhogen en genezen van veel ziektes. Kokosolie kent totaal geen bijwerkingen en is 100% natuurlijk. (dank aan infonu)
Voor meer info hierover: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*