Detox kuur voor vrouwen

Geplaatst op door

Hoi mensen!
Weer even geleden. Ben druk geweest met mijn werk en wat andere dingen.
Vandaag ga ik een aanbeveling doen voor een specifieke doelgroep! Dat heb ik nog niet gedaan omdat de meeste producten voor alle mensen (kunnen) werken.
Maar deze kuur is echt toegespitst op VROUWEN. Dus dames… we kunnen aan de slag 🙂

Detox kuur voor vrouwen

Wat is detoxen? Zelf doe ik het ca. 2 x per jaar omdat ik wel weet dat we in de huidige maatschappij toch heel veel slechte dingen binnen krijgen! Veel van de zaken waar ons lichaam mee belast wordt, kan niet goed worden afgebroken omdat ons lijf vroeg of laat gewoonweg teveel werk heeft met alles! In werkelijk alles wat we gebruiken zitten wel toegevoegde middelen. Zowel in ons eten als in bv. wasmiddelen, poetsmiddelen etc etc.
Een detox kuur zorgt ervoor dat je je lichaam gaat helpen met het afbreken c.q. verwijderen van al de rommel die zich heeft verzamelt in je lijf. Doordat je lever en andere organen het niet meer bij kunnen benen om e.e.a. af te breken ga je je steeds minder fit voelen, ben je eerder moe en dat kan – als het maar lang genoeg duurt- leiden tot allerlei kwalen en ziektes. Ook voor psoriasis patiënten is dit een aan te raden kuur! Het zuivert dus je huid wordt echt beter!

Wanneer is het raadzaam om te detoxen?

Hieronder een paar punten die erop wijzen dat je lijf de rotzooi niet meer verwerkt krijgt!

 1. Als je je regelmatig lusteloos of niet fit voelt
 2. Als je eigenlijk te vaak gewoon moe bent
 3. Wanneer je stoelgang niet goed of te onregelmatig is
 4. Als je vaker dan normaal verkouden bent of je wat grieperig voelt
 5. Als je huid er minder uit gaat zien of je vaker bultjes en/of rode vlekjes hebt
Wat biedt het programma je?
 • Je krijgt een wegwijzer om e.e.a. goed door te komen
 • Tips om de gifstoffen in je lijf aan te pakken, hoe deze gifstoffen zijn ontstaan en hoe je ze kunt elimineren!
 • Hoe maak je deze gifstoffen los en waardoor je het optimale uit je kuur kunt halen.
 • Je emotionele stress leren begrijpen en wat je kunt doen als de gifstoffen naar boven komen
 • Nu een quote uit het programma: “Ontdek strategieën om je emoties te beheren, je patronen te herkennen zodat je op een vredige manier met eten kan omgaan. In dit seminar gaan we de barrière doorbreken en leren om weer voor onszelf te zorgen. Zoals een bekend merk zegt : want je bent het waard.”

Het programma is gemaakt onder de hoed van Legally Raw en zij hebben al meer dan 6000 zeer tevreden klanten!! En nee.. dit betekent niet dat je alleen rauw voedsel mag eten! 🙂

Bijna al de recepten zijn gluten- en lactosevrij.
Ja… er zijn dus recepten 😉 , naast een persoonlijke begeleiding, en toegang tot een groep die ook deze kuur volgt.
Bovendien en dat heeft mij overgehaald: Je kunt elk jaar deze kuur doen want je blijft ALTIJD klant!! Dus elke toevoeging, alle extra’s krijg je zonder bijbetaling!! TOP!!
Het programma lijkt duur, maar je hoeft het maar een keer te kopen en dan kun je je hele leven , op elk moment opnieuw instappen en heb je toegang tot al de nieuwe feiten en opgedane kennis. Zodat je detox elk jaar weer een klein feestje is!!! 🙂

Zelf dexox ik regelmatig maar met deze kuur heb ik echt plezier gehad en wat het meeste telt: Ik heb er zoveel leuke dingen aan overgehouden (buiten de recepten 🙂 )
Je krijgt echt waar voor je geld en het is leuk!!
Ik weet dat ik best een lang epistel heb gemaakt dus ik laat Katinka, de auteur van dit programma, het zelf tegen je zeggen:Klik op de afbeelding!

 • Detox voor Vrouwen Systeem
  Veel succes met gezonder worden en laat me aub weten hoe het je is vergaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*