Eet Paleo Suikervrij

Geplaatst op door

xandrasplace

 

 

DEZE CAMPAGNE IS STOPGEZET.

Wil je voor de zomer wat afvallen? Zonder gedoe, toch lekker eten , in een paar weken je goed voelen en wat kilo’s kwijt? Dat kan! Gewoon door een paar weekjes je eetgewoonten wat aan te passen:

Eet Paleo Suikervrij!

Paleo is gezond. Het is een beetje terug naar goede voeding zonder allerlei rommel en troep. Goed voor je lijf en dus helemaal prima.Paleo is ook zo goed als suikervrij en toch lekker!
Om eerlijk te zijn, zelf ben ik door eet aanpassingen al jaren op een goed gewicht en voel me door de aanpassingen die ik jaren geleden gemaakt heb een stuk beter.

Zelf eet ik al jaren gezond en voor een gedeelte ook Paleo.
Ik ben dat gaan doen nadat ik last kreeg van mijn darmen, schimmels ontwikkelde en psoriasis kreeg. Buiten het programma voor psoriasis wat ik heb gevolgd, ben ik toen ook mijn eet gewoonten aan gaan passen.
Dat heeft tot een goed en meer dan positief resultaat geleid. 🙂
Ik wil je deze manier van eten, afvallen en daardoor je gezondheid een boost geven niet onthouden.

Wat is Paleo

Suikervrije fudge!

Waarschijnlijk is het voor iedereen wel duidelijk dat we niet meer eten zoals honderden jaren geleden. Toch is het menselijk gestel nog niet genoeg aangepast aan de huidige voedsel inname. Bovendien gaat er door de landbouw van tegenwoordig (massaal) steeds meer aan voedingswaarden verloren. Ook zitten er zoveel extra stoffen in onze huidige voeding dat ons lijf het iet meer verwerkt krijgt. De gifstoffen blijven dus in je lichaam zitten. Ik hoef niet te vertellen dat dat geen goede zaak is, toch?

Bij Paleo keer je eigenlijk terug naar de ‘oervoeding’. Dit betekent: Je eet vlees, groenten, fruit, eieren, vis noten en zaden en nog heel veel andere lekkere dingen!Dit programma is simpel, goed vol te houden en je eet ook nog eens erg lekker!
Zonder moeite, zonder strenge restricties, zonder honger maar vooral mét heerlijke maaltijden en praktische tips en trucs.
De recensies kun je lezen door op de roze knop te klikken onder aan de pagina!

De recepten zijn smakelijk en gemakkelijk te maken.

  • Meer energie
  • Betere slaap
  • Verlost van kleine pijntjes en andere symptomen
  • Nooit meer diëten
  • Moeiteloos vet verbranden
  • Een sterker immuunsysteem
En het beste: je leven staat niet meer in het teken van suiker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*