Reverta anti rimpel creme

Geplaatst op door

Beste lezers,

Dit product is onder mijn aandacht gebracht door een vriendin van mij en haar man!!
Zij gebruiken het beiden. Ze zijn in de 50 en gebruiken het product nu ca. 10 weken en ze zien dusdanig resultaat dat ze er zelf versteld van staan!
Ik was in de eerste instantie wat sceptisch.. zo van “Tuurlijk, fijn voor jullie” .
Tot ik ze deze week weer eens op bezoek had! TJONGE!! Ze zagen er beiden voorheen gewoon goed uit en hebben een jonge uitstraling maar ja, de huid laat wel je leeftijd zien vaak. De twee mensen die ik deze week weer zag zagen er echt minstens 5 jaren jonger uit! Ik was helemaal verbouwereerd! Enne… dat ben ik niet gauw! 🙂

Reverta anti aging cremeIk zeg er meteen bij dat deze crème niet te vergelijken is met iets wat je bv bij het kruidvat koopt, qua kwaliteit maar dus ook qua prijs! Hoewel als je een goed product koopt, zoals ik doe, scheelt het niet zo heel erg veel. Bovendien zit er 10 ml. meer in dan mijn normale producten dus ik denk dat ik qua prijs ongeveer gelijk uit kom! Wat een feest!! Ik heb het ook meteen besteld! Ik hoop dat het bij mij net zo werkt als bij mijn vrienden. Kan wel wat hulp gebruiken met mijn wallen en toch wat slappere huid! Wie kan dat niet als je wat ouder bent?!
De anti-rimpelcrème Reverta is ontwikkeld door een biochemicus en medisch bioloog uit Amerika die schoon genoeg had van de slechte prijs/kwaliteitsverhouding van de bekende merken anti-rimpelcrèmes. Na langdurig onderzoek en het testen van een groot aantal formules vond hij uiteindelijk een anti-aging formule die vele malen effectiever is dan alles wat in de winkel te koop was.

XPreverta
De crème is speciaal ontwikkeld om de huid te verjongen door lelijke donkere vlekken onder de ogen uit te verwijderen, de elasticiteit (elastine) en stevigheid (collageen) te verbeteren, en de huid tegen schadelijke vrije radicalen te beschermen met krachtige, natuurlijke antioxidanten. De meest effectieve en veilige anti-aging huidverzorging en anti-rimpelbehandeling die zonder injecties of andere pijnlijke ingrepen beschikbaar is. Reverta anti-aging cream bevat maar liefst 19 bewezen effectieve ingrediënten en combineert het beste wat de natuur en laboratoria wereldwijd te bieden hebben.

 

Je mag de crème drie maanden proberen! Als je het niets vindt heb je de 100% geld terug garantie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*