Chlorella, het wonder uit de natuur

Geplaatst op door

Hallo!

Vandaag weer een aanvulling wat betreft voedingssupplementen.
Ik weet niet of jullie al ooit hebben gehoord van Chlorella?
Chlorella is een kleine groene alg die zoveel goede dingen voor je lichaam kan doen.
Er zitten een gigantische hoeveelheid goed stoffen in, die we als mens nodig hebben.
Het wordt ook wel een ‘Superfood’ genoemd.

ChlorellaIk slik het nu een jaar of 6 en ik ben er uitermate tevreden over. Mijn energie niveau was toen niet goed en naast aanpassingen in mijn levensstijl en voedingspatroon ben ik toen Chlorella gaan gebruiken. Ik ben het blijven gebruiken omdat het goed is voor zoveel dingen!
Chlorella bevat veel vitaminen, spoorelementen en omega 3-vetzuren. Het wordt dan ook veel gebruikt als voedingssupplement.

 

Ik heb verschillende merken geprobeerd, van het kruitvat tot super duur. Voor mij werkt de Chlorella van Bloem heel goed en deze is betaalbaar. Om eerlijk te zijn, ik weet dat ik dit waarschijnlijk zo lang als ik kan zal blijven nemen. Het is echt goed voor je en in de huidige maatschappij kan je lijf toch helaas heel regelmatig wel wat hulp gebruiken! Er zijn veel uitvoeringen van verschillende merken. Sommige zijn gewoon goed. Ik kijk ook naar de prijs. Natuurlijk moet er wel inzitten wat daadwerkelijk werkt en je lichaam helpt. Ik geloof echt in dit kleine plantje. Bovendien merk ik het aan mijn energieniveau als ik het een paar dagen niet slik. Ik ben niet meer piepjong dus wat natuurlijke hulp is welkom. đŸ™‚ Het is ook goed tegen veroudering. Mooie bonus.

Waarom Chlorella?
Chlorella is mogelijk de krachtigste natuurlijke ontgifter van alle voeding die wij kennen en mag daarom met recht een superfood worden genoemd. Deze groene alg bindt zich aan zware metalen, die op deze manier het lichaam veilig kunnen verlaten via de normale spijsvertering. Bij naar schatting 5 miljoen mensen wereldwijd is chlorella een vast onderdeel van het dagelijkse voedingspatroon, en vooral in Japan is het erg populair omdat het behalve sterke detoxificatie-eigenschappen ook een bijzondere hoge voedingswaarde heeft.

Vital Green Chlorella:
– Geeft meer energie
– Is reinigend en zuiverend
– Bevordert de spijsvertering en darmwerking
– Ondersteunt ook de reinigende werking van de lever

Chlorella van Bloem(Sorry voor foto. Mijn mobiel is aan vervanging toe) Vital Green Chlorella bevat 5,46 mg chlorofyl (bladgroen) per tablet. Dit groene Ă©Ă©ncellige algje bevat naast chlorofyl, van nature, meer voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en aminozuren. De kwaliteit van Vital Green Chlorella is geheel puur en eerlijk. Dat betekent dat er geen hulpstoffen zoals siliciumdioxide en magnesiumstearaat aan toegevoegd zijn.

 

 

Wil je al de chlorella producten zien? KLIK: Alles Chlorella

Wil je De Vital green Chlorella bekijken? KLIK Vital Green Chlorella

 

Op Wiki kun je er alles over lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*