Over ons

Geplaatst op door

Logo XP

Lieve mensen,

Nu dan eindelijk een “over ons” pagina. 🙂

Deze website is in het leven geroepen omdat ik om me heen veel vrouwen en mannen zag die met hun gewicht een soort oorlog voerde. Als eerste ben ik dan ook begonnen met wat afvalprogramma’s te reviewen en als ze goed waren hier op de site te plaatsen.

Er bestaat echter meer in het leven dan enkel afvallen dus wat later ben ik begonnen met ook wat andere zaken omtrent gezondheid te onderzoeken.
Vooral van het uitzoeken hoe het nu zit met voeding supplementen en vitaminen heb ik gigantisch veel geleerd. Top.

Wat later kreeg ik van een vriendin het verzoek om ook eens in datingsites te ‘duiken’ Ook dat vind je terug op de site.
Op Facebook begreep ik al snel dat mijn publiek vooral uit vrouwen bestaat dus ik ben steeds meer die kant op gegaan. Voor mij ook gemakkelijk omdat ik nu eenmaal meer verstand heb van vrouwen dan mannen. Dit omdat ik zelf een vrouw ben. 😉
In de toekomst wil ik nog wat gastbloggers uitnodigen die – net al Jozephine, van de Van Vol naar Slank serie- een goed verhaal te vertellen hebben waar je iets aan hebt.

Vragen hoeveel ik met deze website verdien zal ik hier nogmaals beantwoorden:
Bij sommige producten krijg ik een kleine commissie als ze via mijn site worden aangeschaft. Geloof me daar word ik niet rijk van.
Het is wel leuk om te ervaren dat iemand je genoeg vertrouwt om via jouw site iets aan te schaffen! Daar ben ik altijd erg blij mee!
Bovendien is de prijs niet anders dan dat je het product elders koopt. Er wordt enkel een paar procenten voor mij als provisie uitgekeerd. Niemand wordt er dus slechter van.
Ik kan het bijleggen aan de kosten voor de site. Ik word er niet rijk van! 🙂

In de toekomst zal ik blijven proberen in te springen op wat er leeft en mijn uiterste best doen om mijn steentje bij te dragen aan info en oplossingen.

Mocht je meer willen weten? Je kunt me mailen: admin@xandrasplace.nl