Afvallen met Nederland

Geplaatst op door

Afvallen met Nederland

Hoi beste mensen,

Ga het vandaag met jullie hebben over een gezamenlijke afval methode!!
Jawel.
Het is gebleken dat methodes waar mensen meteen ruggespraak kunnen hebben met anderen of een begeleider beter werken en ook op den lange duur veel meer zoden aan de dijk zetten. Goede zaak dus!!
Het gaat hier over Afvallen met Nederland.
Zelf ben ik al enige tijd goed op gewicht dus ik heb deze methode niet zelf uitgeprobeerd. Twee vriendinnen van mij wel. Zo ben ik er ook op geattendeerd!!

AfvallenMetNederland.nl heeft jaarlijks ruim 170.000 bezoekers en heeft ruim 150.000 actieve leden in het bestand. Dat is echt veel!! Volgens mijn vriendinnen werkt het zo goed omdat ze een goede begeleiding krijgen van een diëtiste en het programma heel duidelijk is. Normaal kost een diëtiste al gauw 15 euro per consult en minimaal 50 euro voor een intake! Bij dit programma zit het er standaard bij!! ik moet er wel bij zeggen dat ze hiervoor het premium lidmaatschap hebben genomen. Dat is 7 euro 50 per maand wat ik ervan heb begrepen.
Er is een forum zodat je echt met anderen je ervaringen kunt delen! Dat vind ik helemaal TOP!
Als je een jaar mee wilt doen met al de voordelen ben je 67 euro kwijt! Een maand is ca 9 euro. Hiermee zou je een probeerstart kunnen maken.

Wat krijg je zoal?

  • Recepten
  • Eigen omgeving (premium)
  • Motivatieprogramma
  • Bewegingsoefeningen
  • Begeleiding
  • Specials and challenges

Er is nog veel meer maar bekijk dat zelf even. Je kunt nu op meer info klikken of verder lezen.

Ze hebben ook een winkel waar je extra dingen kunt kopen maar ze hebben b.v. ook een bootcamp.
Dat zou ik wel eens willen meemaken 🙂 Volgens mij zijn Nederlanders hier niet zo op gesteld! 🙂
Het feit dat ze een bootcamp hebben vertelde mij meteen dat dit een methode is die uit Amerika is ‘overgevlogen’ !
Nou ja, mijn vriendinnen vinden het helemaal te gek en ze behalen resultaten waar ik versteld van sta. Zeker omdat ze meestal veel eerder een terugval hebben of binnen een week er al helemaal klaar mee zijn. 🙂
Mijn conclusie: Dit programma biedt dat wat mensen die al vaker diëten en afvalmethodes hebben geprobeerd nodig hebben om succesvol kilo’s op een verantwoorde manier kwijt te raken.
Ik weet dat goede recepten kunnen helpen maar meestal heeft men toch wat extra hulp nodig.

Zoek niet verder!

Snel , gezond en verantwoord afvallen kan nu!

Een greep uit de Succesverhalen:

Kledingmaat vorige zomer 48 deze zomer 42

“Net de hele kledingkast leeg gemaakt er waren nog een paar kledingstukken die net nog kunnen die strak zaten en nu heel los zitten.

De rest in zakken gedaan en gaan allemaal weg want ik wil geen jojo effect weer en gewoon nu zorgen dat ik op gewicht blijf. Het was een fijn gevoel om alles weg te doen maar nu langzaam aan weer nieuwe kleding aanschaffen. En geen zwart meer maar al die leuke kleuren die er nu te koop zijn.
Dus ik mag niet weer terug vallen en zwaarder worden want daar heb ik niet de kleding voor.”

15 kilo eraf streefgewicht voorbij

“Ben nu 6,5 maand bezig met mijn eetpatroon te veranderen, want zo vind ik het, noem het geen lijnen meer, omdat het gewoon een verandering is.
Ben nu mijn streefgewicht voorbij en heb er nu precies 15 kilo vanaf, had al van alles geprobeerd en dit is een gigantisch succes al zeg ik het zelf.
En zo gaan we gewoon verder raad het echt iedereen aan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*