Wat afval programma’s op een rijtje

Wat afval programma’s op een rijtje

Allereerst voor iedereen de BESTE WENSEN!!!
Hopelijk wordt 2016 een geweldig jaar voor iedereen. 🙂

In November en December van vorig jaar heb ik een aantal mailtjes gekregen over afval programma’s en/of producten.

Inmiddels is het bovenstaande menu Gezondheid en dan kiezen voor Afvallen ook al aardig gegroeid. Ik houd op alles wat ik hier plaats een oog en vraag regelmatig aan mensen die het aangeschaft hebben of het programma doet wat het beloofd. Gelukkig is dat tot nu toe nog altijd het geval! Ben ik blij mee.
De afval en gezondheid branche doet het erg goed wereldwijd. Mensen worden bewuster en overgewicht wordt steeds meer aangepakt door mensen zelf of met wat hulp.

Mijn persoonlijke mening is dat je als je zelf niet goed in staat bent gewicht kwijt te raken en/of gezonder te gaan leven je je het beste kunt aansluiten bij een echt programma met begeleiding en een community om je te ondersteunen. Als je het wel alleen kunt of dat liever wilt, gaat mijn voorkeur toch uit naar gewoon goed eten. Daarvoor heb je echter ook de tools nodig. In dit geval bedoel ik met tools: Gezonde recepten en tips. Ook Paleo is er in trek maar voor veel mensen gaat dit net wat te ver. Een artikel over Paleo vind je hier.
Een compleet programma is gewoon prijziger omdat je veel meer begeleiding krijgt er zijn zelfs bij bepaalde programma’s diëtisten zijn aangesloten. Als je dat bij elkaar telt zijn deze programma’s zeker niet duur.

De laatste toevoeging die ik gisteren heb gedaan is voor mensen die het zelf willen regelen. Er is wel een community op het net voor deze methode! Dit is uiteraard veel minder duur. In dit geval zelfs echt een aanrader! Er wordt veel geboden en je kunt wat je koopt ook nog altijd uitbreiden!
recepten afslankplan
Wat mij hieraan zo charmeert is dat je daadwerkelijk (naast de digitale versie, een e-book) ook gewoon een prachtig boek thuis krijgt. Ik heb het besteld en kijk er erg naar uit. De digitale versie kon ik meteen downloaden. Bovendien zijn er een aantal bonussen die ook buikvet aanpakken en je krijgt wat recepten voor groene smoothies. Deze zijn heerlijk.. Heb er vandaag een gemaakt. Om eerlijk te zijn zit ik er goed vol van!! 🙂
Wil je hier meer over lezen?
Kijk hier
Of als je meteen wilt zien wat het is: klik hier

Zou het erg op prijs stellen om te horen of je er iets aan hebt gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*