Update psoriasis programma

Lieve mensen,

Update psoriasis programma. Eindelijk is het zover! We hebben met 7 mensen ( 2 mannen en 5 vrouwen) een goed programma geschreven waardoor je van je psoriasis afkomt! Het is op een haar na klaar. We zijn allemaal helemaal psoriasis vrij en ik hoef niet te vertellen hoe blij we daarmee zijn. Het programma is redelijk zwaar de eerste 6 tot 8 weken. Als je denkt dat nu niet aan te kunnen, wacht dan nog even. Je moet er echt helemaal voor kunnen gaan!

Update psoriasis programmaWe hebben nu twee mensen, die ons hebben gemaild en niet betrokken zijn geweest met het schrijven/maken van dit programma ,gevraagd om het programma na te lopen.
Zodra dit afgerond is wordt het aangeboden aan mensen die psoriasis hebben en ervan af willen komen.
Wij allemaal, de mensen die hiermee bezig zijn geweest , hebben heftige psoriasis gehad. Sommige zo erg dat een normaal leven heel moeilijk was! We zijn ALLEMAAL PSORIASIS VRIJ!!! Helemaal geweldig.
Zodra we feedback hebben van de twee mensen die ermee aan de slag gaan, gaat dit programma het net op.

We bieden bij het programma wat supplementen dus we zullen wat geld moeten vragen.
We gaan voor 37 euro per programma met begeleiding erbij voor 8 weken. Als je het programma volgt ben je daarna psoriasis vrij.

De start is ergens in januari 2017.

Rechts op je scherm vind je een inschrijf formulier waarmee je je voor dit programma kunt inschrijven. Zodra we starten nemen we dan contact met je op!

6 gedachten over “Update psoriasis programma

 1. Ik geloof niet meer in sprookjes, maar ben heel openminded om nieuwe dingen te proberen. Dus ik hoor graag meer over jullie programma. Alvast dank!

  Groet, Robert

  • Goedemiddag Robert,
   Het programma is door 7 mensen getest en we zijn allemaal psoriasis vrij. Je begrijpt dat dat niet zomaar gebeurt.
   Het is de eerste 1 1/2 maand zwaar maar dan zie je wel al resultaat! Schrijf je in , dan wordt je op de hoogte gehouden.
   Inschrijven kan hiernaast rechts dmv het formuliertje.

 2. Goedemorgen,

  Ik zag de update van het programma en ben nog steeds enthousiast. Kosten zijn geen probleem. Ik ben er klaar voor om eraan te beginnen.

  Groet, Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*