Giga aanbiedingen bij nieuwe drogist

Hoi!

Korte update: Heb vandaag mijn spulletjes binnen! Buiten de deodorant (Dove) had ik ook nog een kussen van Pierre Cardin besteld. Ik heb dit kussen voor 10,70 (zonder BTW) gekocht. En op de keurige tas van Cardin staat Adviesprijs: 59,95!! Het is n.l. een speciaal kussen voor nekklachten. Ben een gelukkig mens. Ook kreeg ik nog een tegoedbon voor 10 % korting. 🙂 Wel te gebruiken voor eind februari.

Er is een nieuwe online drogist bij. En wat voor een.
Heb het nageplozen, zij hebben afspraken met de fabrikant gemaakt waardoor ze VEEL goedkoper zijn! Om eerlijk te zijn geloofde ik het niet, vandaar dat ik het ben gaan uitzoeken. Ook denk ik dat het stunts zijn omdat ze net zijn begonnen. Maar om eerlijk te zijn, zolang ik voor deze prijzen spullen die ik toch al gebruik veel goedkoper kan aanschaffen ben ik een blij mens!

Even vooraf, omdat ik hier wat vragen over krijg:
Zoals jullie weten promoot ik ook zo nu en dan goede artikelen. Denk nu niet dat ik hier rijk van word, ik krijg een percentage van de verkoopprijs, dat varieert tussen de 2 en ca. 10 %. Dat betekent heel concreet: Als je de (onderstaande) Dove deodorant koopt ; ik tussen de 2% of 10% van 4,95 euro krijg. Tel uit 🙂
Enfin, jullie snappen het wel, denk ik.

Om maar met de deur in huis te vallen:
Dit heb ik bestelt:
5 x Dove deodorant (mijn normale deodorant) voor maar 4 euro 95!!
5 x dove deodorant

Er zijn nog veel meer aanbiedingen , ik zal er nog een noemen:

Garnier Ultralift dagcrème: 3 voor 10 Euro!!!
Garnier Ultralift dagcreme

Voor al de aanbiedingen klik hier
Aanbiedingen

Ze hebben ook hairspray, Ambi pur -ook voor in de auto- , scheermesjes, biologische zepen, Ariel en nog veel meer!

Blijf op de hoogte van super Aanbiedingen!
100% Privacy. We doen niet aan spam! Check je email want je moet je inschrijving bevestigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*