Fit en Gezond

Fit en Gezond!

Lisette is bezig met haar gezondheid! Persoonlijk kan ik jullie vertellen – ik zie haar een aantal dagen in de week – dat dit product haar heeft geholpen om af te vallen en om ervoor te zorgen dat ze zich goed voelt!

Het verhaal van Lisette:
Als dochter van een sportleraar heb ik mij tot mijn 19 zeer actief met sport bezig gehouden. Tijdens mijn studietijd is daar echter verandering. Niet dat ik vanaf die tijd zeer ongezond ben gaan leven maar laten we zeggen dat ik wel Bourgondiër ben. Een lekker glaasje en hapje gaat er altijd wel in. Vanaf mijn 30e werd dat ook wel zichtbaar, en heb ik diverse methodes (diëten) getracht om het uitdijen binnen de perken te houden. Hetgeen vaak ook  wel lukte maar altijd van korte duur was.

Toen er eind 2016 borstkanker werd geconstateerd en ik het hele hersteltraject in ging, ben ik eens goed gaan nadenken over mijn lichaam en over voeding. Ik heb toen besloten dat mijn lichaam voeden met gezonde voedingsstoffen belangrijker is dan het verliezen van gewicht.

 

Ik ben me gaan verdiepen in het natuurlijk herstelproces van ons lichaam, en de voedingstoffen die er toe bijdragen het lichaam hierbij te ondersteunen.

Een goed gevoed lichaam is sterker, hersteld beter, is efficiënter en werkt optimaal op alle niveaus.
In mijn zoektocht stuitte ik op de producten van IsAgenix. Deze bevatten essentiële kruiden, botanica, vitaminen, voedingsstoffen en helpen het lichaam te reinigen en voeden.
Al vrij snel merkte ik dat enorme verbetering. Vooral op het gebied van uithoudingsvermogen, vermoeidheid, gewrichtsklachten, en mentale gezondheid. Door de chemotherapie en de medicatie die ik moet blijven slikken kreeg ik last van alle overgangsklachten die je maar kunt krijgen.

Niet dat deze allemaal volledig zijn verdwenen. Echter na twee weken gebruik, had ik vrijwel geen last meer van opvliegers en was de gewrichtspijn aanzienlijk minder. En na een maand had ik geen maagbeschermers meer nodig, zag mijn huid er beter uit, had ik minder last van stress, was ik metaal sterker en 4 kilo’s lichter.
Nu, 8 maanden na mijn laatste behandeling en 4 maanden nadat ik gestart ben met het gebruik van IsAgenix, ben ik fitter dan ooit.
Het heeft mijn leven zo veranderd dat ik mijn ervaring graag wil delen. Dus mocht je meer willen weten, mail me dan:  lisette@isa-fit.eu

Meer info?? klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*